Billigste mobilabonnement september 2021

Mange burde definitivt bytte

Står mobilabonnementet ditt på den siste lista, finnes det langt bedre tilbud.

STERKT VARIERENDE: Hvor mye du får for pengene varierer voldsomt. Sjekk om du er blant dem som betaler alt for mye. Foto: Shutterstock / NTB
STERKT VARIERENDE: Hvor mye du får for pengene varierer voldsomt. Sjekk om du er blant dem som betaler alt for mye. Foto: Shutterstock / NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Hvert kvartal sjekker Dinside prisene på mobilabonnement i Norge for å finne ut av hvor du får mest for pengene.

I pristesten ser vi på abonnementer med fri bruk av SMS og ringeminutter, der vi sammenligner hvor mye data du får for månedsprisen. Det gjør vi for tre ulike prisnivåer - inntil 200, 300 og 500 kroner, med krav om henholdsvis minst 1 GB, 4 GB og 15 GB data i de tre kategoriene for at listene ikke skal bli for lange.

Abonnementene som ikke kvalifiserer har vi samlet i en tabell til slutt, så finner du abonnementet ditt der, bør du definitivt vurdere å bytte.

Noen endringer

Siden vi sjekket prisene i juni har det skjedd noen endringer blant norske mobiloperatører. Som nevnt forleden dag blir Skymobil-kunder nå flyttet til Fjordkraft, og det innebærer også at både Telipol og Scoopr, som solgte Skymobil-abonnement, forsvinner fra våre lister.

Vi har også valgt å droppe MyCall fra prisundersøkelsen. Det Telia-eide selskapet har abonnementer myntet på folk med familie og venner i utlandet, og inkluderer blant annet gratis ringing til en rekke andre land, som man naturligvis betaler ekstra for. Derfor blir det noe urimelig å sammenligne prisene med de «vanlige» norske abonnementene der operatøren nødvendigvis kommer dårlig ut.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer