Mange muligheter for siste-liten påske

Du tror kanskje du er for sent ute? Vil du reise på charter eller med fly, kan det stemme. Men det finnes fortsatt noe å hente av feriemuligheter en uke før det bryter løs.

Påskefjellet eller Paris? Begge er fortsatt mulige alternativer.
Påskefjellet eller Paris? Begge er fortsatt mulige alternativer. Vis mer
Publisert

Det er ikke bare julen som kommer som kastet på oss. Også påskeferien har det med å være rett rundt hjørnet før du aner det. Og da sitter du der, med en uke å gå på, og kjenner angsten for hjemmepåsken trykke deg ned. Tiden er med andre ord inne til å kaste seg over telefonen for å sikre seg restplasser og annerledes påskereiser. At de fortsatt finnes, har vår lille stikkprøve avslørt.

Chartermareritt

Drømmer du om en svipptur til Mallorca eller Roma som pakketurist, må du nok tenke på nytt. Star Tour melder at markedet er så godt som støvsugd for pakkereiser i påsken. Hverken byferier eller mer tradisjonelle sydenreiser er ledige, dersom du ikke har maks flaks og finner en godt gjemt restplass som noen har sagt fra seg i siste liten.

Også rett etter påske er det snaut med flyseter å oppdrive ut av landet, forteller markedsavdelingen hos Star Tour.

Rutefly gir bedre muligheter

Mens charterselskapene fortsatt kunne skaffet mer kunder om de hadde hatt plass, er det fremdeles rutefly med ledige seter både innenlands og ut av landet forteller Siv Meisingseth hos SAS. Til de fleste europeiske storbyer er det en del ledige seter. Unntakene er spanske reisemål, og Roma. Begge deler er helt utsolgt. Skal du reise i Norge, kan du faktisk få rabatterte billetter innen Sør-Norge. Relativt godt med plass altså. Skal du bevege deg mellom landsdelene, kan problemet bli større. Det er lite lavprisbilletter å få fra sør til nord den 26. og 27. mars, og likeledes andre veien den 4. og 5. april.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer