Manipulerer dere strømprisene?

Publisert
Sist oppdatert
[Ugjyldig objekt (NAV)]

Hei !

Synes strømprislistene deres er et nyttig verktøy.

Men den blir litt feil i og med at dere tar med alle varslede prisjusteringer. Som kunde hos Trondheim EV blir jeg møtt med listen deres som bevis på TEV's konkurransedyktige priser.

Sannheten er at det er en måned til justeringen trer i kraft (28.02.03). Hvis dere bruker dagens pris (94.8) er de ikke billigst i landet, men 5. dyrest !

Det lukter nesten manipulering... Det er vel kjent at andre leverandører kommer med endringer ganske brått og hyppig, så jeg tror ikke den har mye verdi som den er nå.

Mvh

XXX

Dr.Krone:

Hei - for eksisterende kunder har du et viktig poeng. Vi har imidlertid valgt å ta utgangspunkt i de kundene som vil bytte strømleverandør.

Ser du en prisoversikt med dagens strømpriser og velger å bytte til den billigste på lista, vil selve byttet ta mellom 3 & 4 uker.

Det vil si at prisen kan være vesentlig høyere når byttet er gjennomført - enn den prisen du baserte ditt valg av selskap på.

Det er altså den prisen selskapene sier at de vil ta - lengst fram i tid - som vi mener vil gi bevisste kunder den beste oversikten.

mvh

Dr. Krone

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer