Mannens romantiske drømmer

Har menn også drømmer og lengsel etter romantisk kjærlighet? Klart det!

Publisert
Sist oppdatert

Romantikk og kjærlighet er ikke bare en hobby for kvinner. Mange menn går også rundt med romantiske drømmer og forestillinger om den perfekte kjærligheten.

Men kvinner og menn er som kjent ulike. Og derfor kan det noen ganger være vanskelig å hjelpe hverandre med å oppnå drømmene.

Den danske terapeuten Bo Heimann har gitt seks råd til kvinner som vil forstå sine menn bedre. Rådene kan du lese her:

Hva tenner menn EGENTLIG på? Er det storbrystede, slanke og lettkledde kvinner som er idealet?Mannens ego elsker å være sammen med sexy, slank og barmfager kvinne som andre menn kaster misunnelige blikk etter. Og rent biologisk er vi på jakt etter ungdom som igjen henger sammen med evnen til å føde friske barn. Så ja - vi drømmer blant annet om sexy kvinner.

Men mange blir skilt og opplever ikke å være sammen med kvinner slik som i drømmene. Så kanskje det ikke er meningen at vi skal oppnå denne drømmen?

Vi tror at vi velger fritt, men styres alle av mønstre som er lagt tidligere i livet. Om vi liker mørkt eller lyst hår, små eller store bryster, eller en stor rumpe, er avhengig av tidligere erfaringer og parforhold.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer