Marens vurderinger

Vi har testet personlige trenere.

Publisert
Sist oppdatert

Mosjonist Maren Synnevåg har testet personlige trenere (PT) hos tre treningssenter i Oslo: SATS, Elixia og Oxigeno. Her kan du se hvordan hun vurderer de ulike.

Treningssentrene var gjort oppmerksomme på at de deltok i en gruppetest for DinSide.no. Alle treningssentrene ble bedt om å behandle Maren som en vanlig kunde.

Klikk her for å komme tilbake til hovedartikkelen

SATS

I SATS trente jeg med personlig trener 3 ganger. Jeg fikk et meget godt inntrykk av det relativt nye senteret på Schous plass. Både barnepass, betjening og fasiliteter levde opp til forventingene om et svært moderne treningssenter.

Jeg fikk også en personlig treningsdagbok med hjemmelekse for hver gang, og fikk målt kroppssammensetning av apparatet Tanita MC-180. Her fikk jeg vite muskelmasse i kg, fettmasse i kilo og prosent, hvileforbrenning i kcal, total vannmengde i kroppen, fordeling av muskelmasse (kroppsbalanse), bukfett (visceralt fett).

Den personlige treneren jeg fikk tildelt hadde lang erfaring som PT og var i tilegg utdannet fysioterapeut. Han hadde åpenbart store kunnskaper om trening, og mente jeg burde fokusere på øvelser for å styrke overkroppen. Jeg sa at jeg gjerne ville bli kjørt hardt da jeg i utgangspunktet er ganske godt trent. Både den første og andre gangen trente vi kun styrke i apparatsalen. Jeg synes at treningen var noe monoton og kjedelig, og at det minnet meg mye om såkalte treningsveiledningstimer man får gratis på treningssentrene.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.