Matpriser:

Matbutikk gir pensjonistrabatt

Den britiske frossenmatkjeden Iceland gir 10 prosent rabatt til alle over 60.

PENSJONISTRABATT: I Storbritannia får alle over 60 ti prosent rabatt én dag i uka.
PENSJONISTRABATT: I Storbritannia får alle over 60 ti prosent rabatt én dag i uka. Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Det er ikke bare i Norge mange sliter med økte levekostnader. Også britene har fått merke det økte prisnivået, og nå tar frossenmatkjeden Iceland grep: Fra og med i dag får alle over 60 år 10 prosent rabatt hver tirsdag, melder den britiske avisen The Independent.

Iceland Mat i Norge har foreløpig ikke innført det samme, forteller Geir Olav Opheim, administrerende direktør for Iceland Mat.

- Hos oss har vi kampanjerabatter for alle kunder, det er ikke noe skille på hvem du er, sier Opheim til DinSide.

Under pandemien innførte Iceland i Storbritannia egne handletider for pensjonister. Dette gjorde også Iceland Norge, i likhet med mange av de andre kjedene.

- Vi fikk ikke noe særlig respons på dette, så det er en av grunnene til at vi foreløpig ikke har vurdert egne rabatter for pensjonister.

Lojalitetsprogram, ikke aldersrabatter

Dagbladet har vært i kontakt med de andre største dagligvarekjedene, men hverken Rema 1000, Coop, Kiwi eller Meny har egne rabatter for den eldre garde, men alle viser til sine lojalitetsprogram som gjelder alle kunder.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer