Økte strømpriser

Matbutikk kutter i åpningstidene

- Vi beklager, skriver butikken på sine Facebook-sider.

En Bunnpris-butikk i Rogaland har valgt å stenge en time tidligere enn vanlig på grunn av den dyre strømmen. Foto: Audun Braastad / NTB
En Bunnpris-butikk i Rogaland har valgt å stenge en time tidligere enn vanlig på grunn av den dyre strømmen. Foto: Audun Braastad / NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Økte strømkostnader får ikke bare konsekvenser for privatpersoner, men også bedrifter. For Bunnpris Randaberg fører det nå til kortere åpningstider.

«Fra og med mandag 5. september reduserer vi åpningstidene våre med 1 time. Dette er blant annet på grunn av økte kostnader til strøm», skriver butikken på sine Facebook-sider.

«Vi beklager de ulempene dette måtte medføre!»

I stedet for å holde oppe fra 07 til 23 mandag til fredag, vil de altså stenge klokka 22 i stedet.

- Tøft gjort

I kommentarfeltet virker det som om kundene har forståelse for avgjørelsen til butikkeieren, og en skriver det er «tøft gjort».

Til DinSide sier butikksjef Leif Birger Goa at dette er blant flere tiltak de gjør for å redusere strømkostnadene.

- Som arbeidsgiver har vi ansvar når kostnadene går opp som de gjør. Vi har allerede gjort mange tiltak, men strømregningen kommer og den må betales. Det er ikke ønskelig å redusere åpningstidene, men dette er den roligste timen vi har, forteller butikksjefen til DinSide.

Leif Birger Goa sier han har fått mye støtte og forståelse fra kundene. Som så mange andre håper han nå at strømprisene synker. Han håper også det kommer på plass strømstøtte til bedriftene.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer