Matrix-telefonen i praksis!

Vi har brukt Nokias nye flaggskip, WAP-telefonen 7110. Er den verdt pengene, eller er WAP fremdeles en tjeneste som bare fenger "gadget-freakene"? Etter to ukers daglig bruk har vi bestemt oss. Svaret avhenger av hva du er ute etter!

Publisert

7110 ble riktignok ikke brukt i "The Matrix", der brukte de nemlig den gamle Nokia 8110, som for anledningen var modifisert med deksel som spratt ut ved at du trykket på en knapp. 7110 har imidlertid også det "utsprettbare" dekselet.

"Beviset" kan du se på denne siden!

Er du en av de som hele tiden må ha det nyeste, og "hippeste" utstyret, har du ikke noe valg. Du må ha en WAP telefon, koste hva det koste vil.

Og vær sikker, det gjør det også. Vi har tidligere skrevet om 5869">om Nokias "dryppleveringspolitikk" når det gjelder å "hype" markedet.

Det begynner med massiv PR for å vekke interessen blant de kjøpekåte forbrukerne. Men når kundene løper ned nærmeste mobilbutikk, må de som regel dra tomhendte hjem.

Det er nemlig kun noen få butikker som har fått nok WAP-telefoner, til å dekke etterspørselen. Muntre sjeler har derfor forlengst forstått at "WAP" egentlig står for Where Are the Phones?".

Resultatet er at de få telefonene som finnes, har gått til de kundene som har vært villig til å betale mest. Veiledende pris skal være rundt 5000 kroner, men vi har hørt om WAP-telefoner som har gått for hele 15.000 kroner.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer