Matvarene levert på døra

Det finnes hjelp for folk med dårlig tid.

På dagligvareekspressen.no kan du få hjelp til dine faste innkjøp.
På dagligvareekspressen.no kan du få hjelp til dine faste innkjøp. Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

- Vi jobber for at folk som synes de har det travelt, skal slippe å bruke mellom en halv og en hel arbeidsdag i butikken. Enkelte bruker mye tid i kassakøer i løpet av en uke, spesielt de som må handle når alle andre også handler, sier Øyvind Hammer til DinSide.

Sammen med Arne Aarnes har han startet Dagligvareekspressen som et alternativ til de som synes det er mer praktisk å handle matvarene på døren.

Vanlige priser

- Vi fungerer egentlig som en vanlig butikk. Vi har de samme matvarene som man kjenner fra kolonialen, og vi har det samme prisnivået. Vi tar ikke 40 kroner for en agurk, sier Hammer.

Dagligvareekspressen kjøper inn sine matvarer fra grossist og har sitt eget plukklager. Dermed kan de ta noenlunde samme avanse som en Kiwi- eller Rema-butikk. I tillegg betaler du 108 kroner per levering for pakkingen og kjøringen.

- Hos oss får du alt det du vanligvis handler i en kolonial. Melk og brød, pålegg, frukt og grønt. Trenger du fersk roastbeef, må du gå i butikken, for vi har ikke fersk kjøtt og fisk, sier Hammer.

Lyst på frokost på døra? Vi testet butler-tjeneste

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer