Med denne blir du ikke tatt på senga

Få meldinger om streik, smittefare, storm og andre hendelser til mobilen din mens du er på ferie.

KATASTROFE? Varsel rett i lomma. Foto: Tryg Vesta
KATASTROFE? Varsel rett i lomma. Foto: Tryg Vesta Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

- Varslingssystemet bygger på nyhetsovervåking over hele verden og på internasjonal jordskjelv- og tsunamivarsling. De reisende kan få sms innen fem minutter om hendelser som påvirker deres trygghet der de er, sier reiseskadesjef Arnt Morten Skei i TrygVesta.

Det er selskapet AidCom som sammen med TrygVesta har utviklet tjenesten. Nå tilbyr TrygVesta meldingstjenesten gratis til alle sine kunder.

Oppdaterer deg om viktige hendelser

Dette er en tjeneste som kan være kjekk å ha dersom du er på feriereise i utlandet. De fleste greier å holde seg informert om viktige hendelser når de ferierer i Norge, men med de skyhøye prisene for surfing på norske nettaviser via mobiltelefonen i utlandet, er det ikke alle som tar seg råd til å oppdatere seg veldig mye på nyhetsbildet - og det er ikke alltid like enkelt å få relevant informasjon i de lokale nyhetene der du er.

Med denne reisetjenesten får for eksempel reisende i Spania og Hellas nå informasjon om streike-utviklingen i landene - via sms. Og fra og med 1. juli er det gratis å mota sms i EU/EØS-området.

Tjenesten aktiviseres dersom du befinner de i områder utenfor Skandinavia.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer