Meglere i vill flukt

To nye meglerhus har nå sluttet seg til opprørsstyrkene i Boligavisen Oslo & Akershus. Fra neste fredag slutter tolv eiendomsmeglere å annonsere i Aftenposten.

Publisert
Sist oppdatert

Bare i løpet av de to-tre ukene som har gått siden vi sist skrev om meglernes varslede krig mot Aftenposten, har nå to nye meglerhus sluttet seg til rekkene av opprørere mot Aftenpostens tilnærmede monopolstilling for annonsesalg i Oslo- Akershusområdet.

Meglergruppen 2005 er nå utvidet med Ring Eiendomsmegling og Estate-meglerne.

Med bare ti meglerhus lå Aftenpostens egne anslag for utbryternes bolig-annonsemarked på papir på 25 prosent. Tallet er nå oppe i tolv meglerhus, og Aftenposten må trolig oppjustere anslagene.

Disse er nå med:Krogsveen ASAdvokat Torbjørn Ek ASTerra Nordvik & PartnersPoppe & Co (Aktiv Eiendomsmegling),Areal eiendomsmeglingM2 Eiendomsmegling, Eiendomsmegler 1 Oslo, Ihus gruppen,Vestvendt,Eie Eiendomsmegling, Ring Eiendomsmegling, Estate-meglerne.

Billigere annonser

– Meglergruppen er etablert for å redusere boligselgernes annonsekostnader dramatisk. Vi har allerede klart å få Aftenposten til å redusere prisene med 32 prosent gjennom vårt initiativ til glede for dem som velger å annonsere i Aftenposten. I tillegg legger Boligavisen Oslo & Akerhus seg på halvparten av dette nivået. Det innebærer at vi har nådd målet vårt om å mer enn halvere kostnadene ved boligannonsering, sier adm. direktør Geir Hantveit i Krogsveen AS og advokat Torbjørn Ek på vegne av Meglergruppen.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.