Menn takler avvisningen bedre

Bevisste kvinner går på byen og jakter på menn, på samme måte som menn jakter på kvinner. Men mens mennene har århundrets erfaring når det gjelder å bli avvist, later det til at kvinner har vanskeligere for å tåle den delen av leken.

Publisert
Sist oppdatert

Gutter har mannet seg opp til å gå over dansegulvet og bukke for den jenta han syntes var penest, som så hyggeligst ut, eller som han håpet ville si ja. Gutter har lært seg pinen ved å tusle seg tilbake, eller gå til neste jente, for å gjøre ydmykelsen dobbel når hun også har målt ham opp og ned for deretter å riske fnisende på hodet.

Gutter og menn vet at når de prøver å be om noe, risikerer de å få nei. Nå har de fnisende jentene blitt kvinner, tatt jegerhabitten på og gitt seg ut på byen. Hvordan takler kvinner å bli avvist? Dårlig! Og menn er faktisk også bundet av rollen i den grad at de aksepterer tilbud fra kvinner de ikke føler seg tiltrukket av. Det hører til den potente mannsrollen å nedlegge ethvert bytte som kommer i ens vei. Men det er ikke alltid like fristende når en ikke vet om en selv er jeger eller bytte.

Selv om menn drømmer om å bli forført, kan de snart komme i den posisjon at de må bestemme seg for om de skal la seg forføre av ren høflighet, eller tillate seg, som kvinnene, å si nei. Det er i grunnen ganske underlig at kvinner forestiller seg at hvis en mann ikke vil la seg forføre av henne, så er det mannen det er noe galt med! Ikke det at jeg tror kvinner har så fantastisk selvtillit, men rollene har faktisk vært slik at en kvinne bare har kunnet vifte med lillefingeren, så har hun hatt en elsker. Menn har til og med betalt for det.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer