Kompensasjonsordning for strømprisene

Merethe (44) kan få betalt for å bruke strøm

Hvordan er det mulig?!

TIMET OG TILRETTELAGT: Merethe Ragnardotter Flakk var særdeles heldig da hun bandt strømprisen sin tidligere i høst, og nå som regjeringens kompensasjonsordning er rett rundt hjørnet, kan hun fort få noen ekstra kroner fra staten inn på konto også. Foto: privat
TIMET OG TILRETTELAGT: Merethe Ragnardotter Flakk var særdeles heldig da hun bandt strømprisen sin tidligere i høst, og nå som regjeringens kompensasjonsordning er rett rundt hjørnet, kan hun fort få noen ekstra kroner fra staten inn på konto også. Foto: privat Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

- Fra jeg fikk fastprisavtale i midten av august, har jeg brukt 3700 kilowattimer, og jeg har betalt 3000 kroner i strøm og nettleie, sier Merethe Ragnardotter Flakk til DinSide.

Hvis vi legger strømprisen de siste fire månedene (med moms, uten påslag) og nettleie til grunn, har den ligget nesten 197 øre kilowattimen i snitt. Det vil si at Flakk hadde betalt godt over 7000 kroner i strøm, og har dermed kommet unna med mer enn halv pris med fastprisavtalen sin.

- Jeg spart mye penger, og har ikke hatt den store bekymringen som mange andre har hatt, sier Flakk.

Kan dekke hele nettleia

Tidligere i høst skrev DinSide om 44-åringen bosatt i Oslo som gjorde det sjakktrekket å inngå en fastprisavtale på 38,9 øre kilowattimen med et halvt års varighet rett før strømprisene for spot-kundene for alvor skjøt i været.

Nå når hun gjør opp status etter cirka fire måneder, kommer hun altså svært godt ut av «strømkrisa».

Og med regjeringens kompensasjonsordning rett rundt hjørnet, kan hun få penger fra staten rett inn på bankkontoen desto mer strøm hun bruker!

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer