Merkeklær til halve prisen

Her får du dobbelt så mye for pengene.

Anya Morrell, kategoriansvarlig ved dameavdelingen hos Outlet One, viser frem en jakke fra Claire. Se hvor mye du sparer på å handle her, i tabellen lenger nede i artikkelen. Foto: Kristin Sørdal
Anya Morrell, kategoriansvarlig ved dameavdelingen hos Outlet One, viser frem en jakke fra Claire. Se hvor mye du sparer på å handle her, i tabellen lenger nede i artikkelen. Foto: Kristin Sørdal Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Hugo Boss, Phard, Levis, Diesel, Jean Paul, Victoria Beckham, Claire, Henri Lloyd. Dette er kun noen få av de 50-60 merkene som befinner seg under taket til Outlet One i Vestby. Her får du klær til dame, herre og barn, her er sportstøy, sko, vesker, belter, solbriller, undertøy, parfyme mm. - men med overvekt av dame- og herreklær.

Utsalget, som ligger 30 minutter fra Oslo sentrum, åpnet 19. juni i år, og kan tilby 2.800 kvadratmeter med merkevarer. I slutten av oktober utvider butikken med ytterligere 1.500 kvadratmeter.

- Butikken har vært veldig bra besøkt, vi har solgt bra, og trenger større plass til å utvide varegruppene. Vi vil også bli sterkere på sport, reiseeffekter og undertøy, sier daglig leder i Outlet One Vestby, Joar Christiansen.

- Butikk, ikke lagersalg

Outlet One selger leverandørens overliggende varer, fjorårets varer og varer som av en eller annen grunn er blitt for seint levert av årets kolleksjon. Butikken selger varen på kommisjon på vegne av merkevareleverandørene, det fungerer slik at leverandørene får en del av fortjenesten, og butikken får en del av fortjenesten.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer