Mest lest i 2002

Hva vekker interesse? Hva engasjerer? Hva provoserer? Blant kioskvelterne fra DinSide Økonomi i 2002 er teknologi, lønn, sex og toll.

Publisert
Sist oppdatert

De mest populære artiklene varierer en god del i form og innhold:

 • Noen artikler treffer det som er aktuelt i en periode.
 • Noen handler om ting som berører folk direkte.
 • Noen omtaler klassiske temaer som folk alltid vil lese.

  Disse er artiklene som flest har lest i årets ulike måneder:

  Desember: De sexy julegavene. Vi lurer jo på hvor mange som fikk litt vovede gaver denne jula. Etter responsen på denne å bedømme, var det mange.

  November: DinSides IQ-oppgaver. Ikke en vitenskapelig IQ-test. men oppgavene fenget voldsomt.

  Oktober: De skjulte DVD-skattene. Skjult snadder på DVD-utgivelser, såkalte 'Easter Eggs'. Meget populært.

  September: De ukjente mobiltelefonene. Vi var lei av bare å høre om Nokia og Ericsson. Her kan du se at det er mye, mye mer der ute.

  August: De beste widescreen-TV'ene. En klassiker. Nordmenn er både et TV-seende folk og verdensmestere i å kjøpe forbrukerelektronikk. TV er derfor godt stoff.

  Juli: Få hjelp med stjålet bankkort. Godt timet artikkel om egenopplevd tyveri pluss hva du gjør hvis uhellet er ute.

  Juni: De tollfrie varene. Mange tenkte nok alkohol og kjøtt, og koblet det til høye norske priser. Da var toll plutselig brennbart.

  Mai: Sommermobilene. Markedet flommet over av nye mobiltelefoner. Vi savnet en oversiktlig sammenlikning av dem. Som vanlig laget vi den selv.

  April: Selvangivelsen trinn for trinn. Nytte. Nytte. Og nytte. Alle skattetriksene forklart, beskrevet og vurdert.

  Mars: DinSides lønnsoversikt m/overtid. Enda en klassiker. Lønnsoversiktens 300 stillinger fikk her også tall for lønn inkludert overtid.

  Februar: De usikre jobbene. Oppsigelsene florerte. Vi fant fram til de utrygge bransjene i 2002. Alle har hatt mange oppsigelser i år.

  Januar: DinSides boligkalkulator. En av de beste kalkulatorene. Etter grundig arbeid ga vi deg muligheten til med noen tastetrykk å finne ut hva boligen er verdt.

 • Vi bryr oss om ditt personvern

  dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

  Les mer