Microsoft blir platesjappe

MUSIKK: Lei av lete etter ulovlige MP3-filer med dårlig kvalitet? Nå kan du snart kjøpe musikk fra de hotteste artistene og bandene via Windows Media Player 9.

Publisert
Sist oppdatert

Helt overraskende åpnet Microsoft i går en billig musikkbutikk på nettet, skriver vår søsterpublikasjon Digi.no Prisen vil ligge på 0,99 euro per låt, med dagens valutakurs tilsvarer det rundt 8 norske kroner.

Microsoft blir platesjappe


Tjenesten har allerede åpnet i England, Frankrike og Tyskland, og i løpet av måneden følger Spania og Italia etter. Det store spørsmålet blir om og når kunder i andre vest-europiske land, inkludert Norge, får være med.

Tjenesten skal dukke opp under "Premium Services"-knappen på venstre side i Windows Media Player 9. Da digi.no forsøkte tjenesten fikk de imidlertid bare logoene til Pressplay og MusicNow. Dette er to amerikanske tjenester som bare godtar amerikanske kunder, og tyder på at Microsoft bare slipper inn engelske brukere. Spørsmålet blir derfor om det er noen snarveier for oss nordmenn.

Digi.no kommer til å teste tjenesten fortløpende - trykk her for oppdatering!

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer