Millionærenes bank

Ønsker du deg investeringsrådgivning, skatteplanlegging og individuelt tilpassede finansieringsløsninger, bør du kanskje satse på Private Banking. Hvis du har millionene som skal til, altså...

Publisert
Sist oppdatert

Millionærklubben

Er du rik, har du sikkert vært dyktig til å forvalte pengene dine - eller dyktig til å få andre til å forvalte kapitalen din.

Og hvorfor være en helt ordinær og kjedelig bankkunde, når du kan kose deg sammen med de andre rikingene, og kanskje til og med føle deg litt mer spesiell enn naboen?Har du mye penger i bank, eller på bok, kan du prøve Private Banking.

- Det mest spesielle med å være Private Banking-kunde er at du får et mer skreddersydd produkt enn vanlige bankkunder. Dette kan både gjelde forhold rundt finansieringsløsninger, arv- og skatteplanlegging og investeringsrådgivning. Imidlertid ligger hovedtyngdepunktet på investeringsrådgivningen, sier leder for DnBNOR's Private Banking i Luxembourg, Håkon Hansen.

DnBNOR har både en Private Banking-gruppe i Norge, og en i Luxembourg.

Hva er kriteriene for å bli Private Banking-kunde?

- Jeg er forsiktig med absolutter, men her i Luxembourg er det mulig å bli kunde hvis man har rundt en million norske kroner til investeringsformål. Gjelder det Private Banking-kunder i Norge, ligger listen noe høyere, rundt fem millioner kroner. Men de fleste kundene har vanligvis en investeringskapital på 10-15 millioner kroner, sier Håkon Hansen.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer