Misfornøyd med størrelsen?

Den kan bli flere centimeter lengre uten operasjon. Men det krever dedikert innsats.

VAR PRØVEKANINER: Selv om testpersonene rapporterte at de var fornøyd med resultatet, var det en solid innsats som måtte til. Foto: Colourbox
VAR PRØVEKANINER: Selv om testpersonene rapporterte at de var fornøyd med resultatet, var det en solid innsats som måtte til. Foto: Colourbox Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Kan man forlenge penis ved å dra daglig i den? Er det mulig å forlenge penis med kirugi?

Spørsmålene over er stilt til Lommelegen, som har mottatt en rekke henvendelser om forlengelse av penis. Nå har en ny studie svaret de fleste sikkert vil ha: Ja, penis kan bli lengre uten operasjon. Men: Det krever dedikert innsats, ifølge Forskning.no.

Penisforlenger

Forskerne ved universitetet i Torino i Italia har sett på effekten av en type penisforlenger. Det finnes mange av disse på markedet, men få studier på om de holder det de lover.

En penisforlenger er en innretning som består av plastringer og metallstenger som kan justeres slik at lengden mellom penisroten og penishodet strekkes, skriver Forskning.no. Produktene brukes på ikke-erigert penis.

LES OGSÅ: Innretningen som skal gjøre den 3 cm lengre

Forskerne tok for seg en spanskprodusert penisforlenger. Mennenes gjennomsnittlige lengde på ikke-erigert penis var 7.15 cm. Den økte med 32 prosent til 9.45 cm etter 12 måneder. Den gjennomsnittlige lengden på erigert penis var 9.62 cm. Den økte med 18 prosent til 11.32 cm, ifølge Science Daily. Lurer du på hva som er normal størrelse for norske menn? Det kan du lese om her: Er den stor nok?

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer