Misfornøyde filmkjøpere

Forbrukerrådet får mange klager fra kunder av nettbutikken Film24.

Publisert
Sist oppdatert

Flere misfornøyde kunder av nettbutikken Film24 har henvendt seg til Forbrukerrådet.

Kundene hevder de ikke mottar filmer til tross for at de har betalt, og at filmer ikke registreres som levert, til tross for at de er sendt til Film24 på foreskreven måte. I tillegg opplever kundene det som svært vanskelig å få kontakt med representanter for Film24.

Lei Film 24? Les om Play.com

Forbrukerrådet har heller ikke klart å oppnå kontakt med noen som har tilknytning til nettbutikken. Det er derfor vanskelig å si om problemene er forbigående eller om selskapet har varige problemer med å oppfylle sine forpliktelser overfor kundene.

Test av norske DVD-nettbutikker

Film24 gikk med et lite underskudd i 2006.

Det er Knut Aune Jonassen som er styreleder og daglig leder i Film24. Jonassen innehar de samme rollene i firmaet TRANSACT AS. Dette firmaet, som har lik kontaktinformasjon som Film24, ble meldt konkurs 27. november i fjor.

Forbrukerrådet tipser om at de som vil være på den sikre siden, og ikke risikere å betale for noe de ikke får, kan benytte sin rett til å stoppe avtalen. Det kan gjøres på film24.no.

Alt du trenger å vite om netthandel

Og dersom du har bestilt og betalt for filmer du ikke har mottatt, bør du rette en skriftlig henvendelse til selskapet og kreve tilbakebetaling.

Heller ikke DinSide har lyktes å komme i kontakt med Film24 og Knut Aune Jonassen.Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer