Mister sexevnen av medisiner

Jeg ble impotent etter bruk av medisiner, og sluttet naturligvis umiddelbart med dem da jeg fant ut hva det var. Hva skal jeg gjøre for å komme raskt tilbake til normaltilstand? Sexologen svarer.

Publisert
Sist oppdatert

Mister sexevnen av medisinerJeg ble impotent etter bruk av medisiner, og sluttet naturligvis umiddelbart med dem da jeg fant ut hva det var. Hva skal jeg gjøre for å komme raskt tilbake til normaltilstand? Sexologen svarer.

Hei Esben EstherJeg er en gutt på 50 år som til for en liten stund siden hadde sex opptil flere ganger i uka inntil jeg begynte med en medisin som heter Sarotex som jeg etter forskriving fra lege tok 2 stk pr kveld mot smerter i overkropp.

Etter en stund så begynte evnen å ha sex å avta og begynte dermed egne undersøkelser,fant da at det preparatet jeg tok gjør at en blir impotent og får tinitus (øresus) noe som også skjedde med meg. Leste i hytt og pine om impotens og sluttet med øyeblikkelig virkning å ta Sarotex og det er nå et par dager siden.

Jeg tror at noe av evnen har kommet tilbake (litt usikker) men i og med at jeg bor aleine kan jeg ikke bare prøve det ut på noen. Vil ereksjonsproblemet fortsette eller vil jeg komme tilbake i samme stand som før etter en stund,er det også noe som kan hjelpe til med at det går fortere frem til normaltilstand ? For eksempel noen naturpreparater...Vennlig hilsen P E

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer