Mister sexevnen av medisiner

Jeg ble impotent etter bruk av medisiner, og sluttet naturligvis umiddelbart med dem da jeg fant ut hva det var. Hva skal jeg gjøre for å komme raskt tilbake til normaltilstand? Sexologen svarer.

Publisert
Sist oppdatert

Mister sexevnen av medisiner
Jeg ble impotent etter bruk av medisiner, og sluttet naturligvis umiddelbart med dem da jeg fant ut hva det var. Hva skal jeg gjøre for å komme raskt tilbake til normaltilstand? Sexologen svarer.

Hei Esben Esther
Jeg er en gutt på 50 år som til for en liten stund siden hadde sex opptil flere ganger i uka inntil jeg begynte med en medisin som heter Sarotex som jeg etter forskriving fra lege tok 2 stk pr kveld mot smerter i overkropp.

Etter en stund så begynte evnen å ha sex å avta og begynte dermed egne undersøkelser,fant da at det preparatet jeg tok gjør at en blir impotent og får tinitus (øresus) noe som også skjedde med meg. Leste i hytt og pine om impotens og sluttet med øyeblikkelig virkning å ta Sarotex og det er nå et par dager siden.

Jeg tror at noe av evnen har kommet tilbake (litt usikker) men i og med at jeg bor aleine kan jeg ikke bare prøve det ut på noen. Vil ereksjonsproblemet fortsette eller vil jeg komme tilbake i samme stand som før etter en stund,er det også noe som kan hjelpe til med at det går fortere frem til normaltilstand ? For eksempel noen naturpreparater...
Vennlig hilsen P E

Kjære P.E.
Hurra! Du er bedre allerede etter et par dager!

Det gir det aller beste håp for at din ereksjonsevne snart er på høyde med hva den var. Jeg synes ikke du skal søke verken naturmedisiner eller noe som helst annet, når kroppen din later til å ordne så greit opp som den gjør på egen hånd.

Det er kjent at medikamenter av typen seroxat kan gi seksuelle bivirkninger. Dette er ikke alle leger tilstrekkelig våkne i forhold til. Samtidig tror jeg mange pasienter er så vennlige, høflige og snille mot legene sine at de ikke gjøre henne eller ham oppmerksom på at de får bivirkninger av denne typen. Når legen ikke direkte spør om det, vil mange la være å ta problemet opp. Noen gjør som deg, slutter på egen maskin, andre fortsetter faktisk og lever med bivirkninger av denne typen.

Det er ille og jeg håper brevet ditt kan bidra til at mange fler setter seksualiteten på dagsorden når de er hos legene sine. Det vil gjøre legene flinkere til å ta seksualiteten med når neste pasient kommer inn også. Det vil gjøre dem til bedre leger.

Du for din del kan kanskje trøste deg litt med at du nå vet langt mer om reisning og om seksuelle bivirkninger av medisiner, enn du ellers ville ha gjort.
Hilsen Esben Esther

PS. Jeg håper øresusen gikk da reisningen kom.

Mozon.no, 02.05.2003

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer