Mistet alt, eller blitt robbet?

- La hele Norge være med å lete. Det er stikkordet til hittegodskontoret, en gratistjeneste som hjelper deg å finne igjen det du har mistet eller blitt frastjålet.

Mistet alt, eller blitt robbet?
Publisert
Sist oppdatert

Gratistjenesten Hittegodskontoret er en nettside for deg som har mistet eller blitt frastjålet noe, og for de som har funnet eller observert noe.

Tusenvis av gjenstander

I følge hittegodskontoret forsvinner det hvert år 100.000 sykler, 18.000 biler, og 35.000 mobiltelefoner. Og når Politiet ikke har ressurser til å følge alt opp, er tankegangen at nettet kan brukes til å lokalisere de tapte eiendelene.

I motsetning til en tapt/funnet annonse i lokalavisa, vil nemlig all informasjon som legges ut på Hittegodskontoret bli liggende i minimum ett år, eller til gjenstanden har kommet tilbake i rette hender.

Hva kan du gjøre?

Du kan blant annet: registrere alle typer gjenstander (bagasje, bil, båt, data, dyr, MC, mobiltelefoner, personlige ting, sykler eller "annet".) og annonsen ligger ute så lenge du selv vil registrere gjenstander med eller uten serienr / IDnr / reg.nr / ramme nr / IMEInr / bagasjenr etc. (disse nr. offentliggjøres ikke.) legge inn bilder av gjenstanden (med bildetekst for hvert bilde) søke etter gjenstander, velge begrensninger og/eller søke på friteksttilby dusør, eller søke etter annonser som tilbyr dusør (dusørjegere) bli varslet via mail når nye annonser registreres, ut fra valgte kriterierHittegodskontoret finner du her.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer