Mobil barnesikring

Det er nok fremdeles lenge til du har full kontroll over egen - eller dine barns - mobilbruk, men TalkMore har nå introdusert en tjeneste der du kan sperre mobilen for rådyre SMS og MMS meldinger, samt Teletorg-tjenester.

Publisert
Sist oppdatert

Lei av å være med på å finansiere Idol? Big Brother? Eller Sexy Stina på Teletorget? Ikke det at du ringer dem direkte, selvfølgelig, men du har kanskje et barn (eller en ond tvilling) som i svake øyeblikk ringer svinedyre teletorgnummer, eller stemmer frem sin popstjernekandidatfavoritt hver fredag.

Nå har du sjansen til å sette en stopper for dette.

I går lanserte mobiloperatøren TalkMore en tjeneste som gir deg muligheten til å sperre telefonen for nettopp dette.

Ifølge selskapet har dette lenge vært en etterspurt tjeneste. Og fra og med i går kunne bekymrede foreldre som tar kontakt med TalkMore sperre barnas abonnement for bruk av denne type tjenester (sett at barna har et TalkMore abonnement).

Tjenesten tilbys kostnadsfritt til alle TalkMore sine kunder.

Forkastelig forretningsfilosofi

- De store mobiloperatørene har hatt enorme inntekter på barns nedlasting av ringetoner, spill, bilder og avstemminger (f. eks ”Idol” eller ”Big Brother”) ofte uten å gi brukeren full informasjon om hva tjenesten kostet, sier markedsdirektør Morten Ove Nilssen i TalkMore.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.