Mobil julegave?

Har du kjøpt deg ny mobil, eller skal du gi bort til jul? DinSides mobilkalkulator gir deg full oversikt over hvem som er dyrest og billigst på mobiltelefoni. Det har aldri vært enklere å spare tusenlapper, resten blir opp til deg.

Publisert
Sist oppdatert

Selv om alle mobilselskapene skryter av lave priser, er det fortsatt store prisforskjeller på de billigste og de dyreste alternativene. Vår påstand er klar:

Du kan spare tusenvis av kroner på å bytte fra et dyrt til et billig abonnement.

Bevisst forvirring?

Den knallharde konkurransen i det norske mobilmarkedet gjør det nesten umulig å ha full oversikt over de ulike operatørene og deres ulike tjenester. Dette er det selvsagt selskapene med høye priser som tjener på.

Som kunde har du cirka 20 ulike operatører å forholde deg til, og selv om det kanskje ikke høres mye ut, gir det deg faktisk 84 ulike valgalternativer, fordelt på 15 rene kontantkort og hele 69 abonnementer. I DinSides mobilkalkulator får du imidlertid full oversikt over hvem som er billigst og dyrest ved et par tastetrykk.

Hvor mye sparer DU?

Som alltid vil det være ditt eget ringemønster som avgjør hvilken operatør som er billigst for akkurat deg. Det er her vår oppdaterte mobilkalkulator kommer deg til hjelp.

Taster inn ditt eget ringemønster, og du får raskt oversikt over hvilket alternativ du bør velge. Du kan selvsagt velge mellom å se alle prisene, bare abonnementene, eller kun kontantkortprisene. God jakt :-)

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer