Mobilforsikring: Dyrt og full av feller

Avhengig av mobilen? Vi også. Derfor har vi selvsagt forsikret vår nye livsledsager. Men det er det ikke alle som kan. Se hva du får for pengene, og unngå de verste fellene.

Publisert

Har du gjort deg avhengig av mobilen er det lite som er så irriterende som hvis den skulle bli stjålet eller gå i stykker.

Løsningen er å forsikre mobilen. Telenor har en forsikringsavtale med Gjensidige Nor, mens NetCom bruker forsikringsselskapet AIG Europe.

Vi har sett på de hva de ulike selskapenes tilbud dekker, og ikke minst hva de koster - for tro det eller ei; også her er det irriterende prisforskjeller.

Resultatet ser du i tabellen lenger ned på siden, og utdrag fra selskapenes vilkår står under tabellen.

Unngå fellene

Har du kontantkort? Beklager, 4327"> da regnes du som en annenrangs kunde hos både NetCom og Telenor. Selv om du som kontantkortkunde gir klingende mynt i kassa, får du nemlig ikke forsikret telefonen din.

Dette kan fort bli en kjempefelle for deg som går rundt med en liten lekker, men akk så dyr mobiltelefon. Faller du i denne gruppen bør du lese vårt råd, det finner du ved å trykke på lenken øverst til høyre i artikkelen.

Innholdet i Telenors forsikringer

HovedForsikring. 20.- per måned. Dekker en mobiltelefon inntil 5000 kroner inkludert batteri/lader/kort, eller en personsøker.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer