Mobilhandel uten Telenor

Handle med mobiltelefonen uten å være Telenor-kunde? Ja, det er mulig med selskapet Contopronto.

Publisert
Sist oppdatert


Contopronto gir deg muligheten til å handle med mobilen, og krever ikke at du er mobilabonnent i et spesielt selskap - som Telenor krever.

Billigere

Selskapet tar 1,95 kroner i gebyr per transaksjon. I tillegg kommer prisen for å sende den nødvendige tekstmeldingen.

- Vi ønsker at butikkene skal ta mesteparten av regningen. På sikt kan det altså bli billigere enn i dag. Målet er at mobiltelefonen kan brukes som kredittkort, sier Christian N. Wilse, administrerende direktør i Contopronto.

M-handelsprisene
 TelenorContopronto
Pris per SMS-melding1 krone1 krone
Årsavgift*0,- nå, 100 i framtida0 kroner
Gebyr per handel*1 - 3 kroner1,95 kroner
*Ifølge Telenors informasjonsavdeling blir dette antagelig innført neste år.Det du betaler i gebyr, kan du tjene inn på å kunne være tilknyttet billigere mobiloperatører enn Telenor. Ringer du lite, kan du spare vel 2.800 kroner årlig på å bytte fra Telenor Privat til Chess Business.

1435 kjøp

For dette beløpet kan du handle hele 1435 ganger med mobilen gjennom Contopronto - basert på dagens gebyr på 1,95 kroner per handel.

Derfor hjelper det ikke at Telenors mobilhandelstjenester foreløpig er gebyrfrie. Telenor har dessuten varslet at de vil innføre gebyrer senere.

- Det kan hende vi vil ta rundt 100 kroner per år i gebyr. Vi vurderer også transaksjonsgebyrer på en til tre kroner, sier Esben Tuman Johnsen, assisterende informasjonssjef i Telenor Mobil.

Les mer om mobilhandel med Contopronto

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer