Mobilinfo billigere enn 180

Vi skrev i går om den rådyre nummeropplysningen. Et alternativ som noen kan benytte er mobilinfo.

Du kan få opplysning for en slikk og ingenting gjennom tekstmeldinger.
Du kan få opplysning for en slikk og ingenting gjennom tekstmeldinger. Vis mer
Publisert

Det er dyrt å ringe opplysningen 180 uansett. Det viste vi i vår 4053 TARGET="_top">artikkel i går. Men ekstra dyrt er det for deg som ringer 180 fra din mobiltelefon. Har du mobilabonnement hos Telenor koster det deg fra 10 til 12 kroner per minutt, mens Netcomabonnenter betaler mellom 12 og 14 kroner.

Netcoms MotHer

Lurer du på andre nummer hos Netcom, kan både du med abonnement i Netcom og du med abonnement i Telenor benytte Netcoms opplysningstelefon, 168. Men lurer du på abonnementer hos Telenor er det ingen svar å få hos Netcom.

Netcom lanserte for litt siden sin tjeneste MotHer. Her kan alle Netcomabonnenter samt de med kontantkort få tilgang til gratis opplysningstjeneste på Internett. Her får du de samme nummeropplysninger som du kan få om du ringer 168. Men via tekstmeldingsfunksjoner må du betale litt for å bruke Netcoms GSM Info (nummeropplysning). Da koster det 1,50 å sende en forespørsel og 0,99 å motta svar om enten nummer eller navn og adresse alt etter hva du søker på.

Vår tidligere omtale av Netcoms MotHer kan du lese 3913 TARGET="_top">her.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.