Mobilkrigen spisser seg til

Vil du være mobil? Om noen uker kan du kjøpe billige Netcom mobiltelefoner for kontantkort hos på Rimi, og kontantkort fra Netcom på både Rimi, Hydro Texaco og Narvesen.

Det blir snart lettere å få tak i kontantkort til mobiltelefonen
Det blir snart lettere å få tak i kontantkort til mobiltelefonen Vis mer
Publisert

Hva gjør du om kontantkortet er tomt lørdag ettermiddag, og Netcom-butikken er stengt til mandag. Jo, du forbanner leverandøren og angrer på at du ikke hadde Telenor i stedet.

Nå er Telenor Mobil gjennom sin salgsavtale med Narvesen, Shell, 1.600 forhandlere og 36 forskjellige vintersportssteder absolutt mest tilgjengelig for deg som bruker kontantkort. Men om kort tid får de konkurranse av Netcom. Mer enn 1.300 utsalgssteder over hele landet vil fra slutten av november selge både kontantkort og startpakker med sim-kort til Netcoms mobiltelefonkunder.

Bensin, cola og kontantkort takk!

På Hydro Texaco, Narvesenkiosker og Rimi: Alle disse utsalgsstedene vil snart kunne gi deg både startpakker og kontantkort til din mobiltelefon. Dette vil øke muligheten for at mobiltelefonbrukere i enhver avkrok av landet har et reellt valg mellom Telenor og Netcom om de vil bruke kontantkort.

Fra neste år vil også 56 militærforlegninger tilby kontantkort fra Netcom til Ola Soldat.

- Vi regner med en kraftig vekst i antall brukere på grunn av vårt nye distribusjonssystem, forteller informasjonsdirekør Per Bjørkum i Netcom.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer