Mobiltilbehør: Hvor er det billigst?

Vår lille telefon- og internettrunde til butikker og nettbutikker som selger mobiltilbehør, viser at det er ganske store prisforskjeller. For eksempel varierer prisen på handsfree med 50 prosent når vi tar utgangspunkt i billigste priseksempler. Men internettbutikker passer ikke til småkjøp.

Publisert

Internettbutikkene sparer mye på å slippe å holde butikker åpne med folk ansatt. De slipper å bruke tid på å veilede kunder. Handlesystemene er automatiske kundebehandlere. Internettbutikkene er en del billigere enn vanlige butikker. Men det er fristende å spørre, burde de ha greid det enda bedre?

Du vil se av tabellen at internettbutikker er en del rimeligere i hovedtrekk. De vanlige butikkene selger oftere bare merkevarer enn internettbutikkene. Og de er dyrere en uoriginale varer. Merkevarebutikkene påstår ofte at de har bedre kvalitet en uoriginale varer. Selvsagt kan det være tilfellet, men vi kjøper ikke den påstanden helt ukritisk.

De fleste av butikkene vi har spurt hører til i større kjeder. Butikker innenfor samme kjede har ganske like priser på varene sine.

I noen butikker sies det at mobiltelefonener generelt er ganske like i pris alle steder. På salgstoppen er Nokia og Ericsson mobiltelefoner. På tilbehørsvarer er det derimot ganske store prisforskjeller mest på grunn av originale og ikke originale varer.

Kunnskap og service

Vanlige butikker har som oftest personale som er i stand til å veilede deg, og du får varen du kjøper med deg med en gang. Dit kan du også gå og klage eller be om hjelp etterpå. Hvis du er misfornøyd med kvaliteten på varen har du også et fysisk sted å gå.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer