Mødre vil ha kjendis-kropp

Mødre som nettopp har fått barn føler seg presset til å slanke seg for og få figuren raskt tilbake. Kjendismødre som Catherine Zeta-Jones, Liz Hurley og Victoria Beckham får skylden.

Publisert
Sist oppdatert

Kjendiser som får igjen den slanke, veltrente kroppen i løpet av noen uker etter fødselen får som regel hjelp av personlige trenere og ernæringsrådgivere. Men de fleste vanlige mødre har ikke råd eller tid til denne typen luksus, og kjemper en håpløs kamp mot kiloene.

De ender opp så deprimerte at halvparten av dem vurderer plastisk kirurgi, viser en undersøkelse.

De intervjuede mødrene mente Catherine Zeta-Jones hadde den beste kroppen av kjendismødrene, foran Victoria Beckham, Davina McCall, Kate Winslet and Liz Hurley. Ideelt sett ville de ha overkroppen til Zeta-Jones og bena til fru Beckham.

- Bør være lykkeligeRedaktør Elena Dalrymple i det engelske magasinet Mother and Baby, som selv har en 16 måneder gammel baby, sier til avisen Daily Mail at resultatene er skremmende og at mødre velger seg feil forbilder.

- Mødre bør være lykkelige fordi de har fått et barn, og spise godt så de kan amme skikkelig - ikke bekymre seg for kroppsformen og sulte seg selv, sier hun.

- Men presset fra supertynne kjendiser er så stort at vanlige mødre føler de burde ha en filmstjernekropp og passe inn i jeansene i løpet av noen dager etter fødselen.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.