Moro alene

Her er sommeraktivitetene du kan holde på med selv om du er helt alene.

Publisert
Sist oppdatert

Rollerblades og rulleskøyter

Rollerblades og rulleskøyter er perfekt parkmoro på asfalterte veier eller plasser. Det passer for alle, og du kan selv velge vanskelighetsgrad.Du trenger: Et par blades eller rulleskøyter. Asfaltert grunn er best. Det kan fort bli litt knall og fall, så håndledd-, kne- og albubeskyttere anbefales.

Vanskelighetsgrad: Et par gangers øvelse, og de fleste burde klare å mestre dette. De aller minste har det nok best på rulleskøyter med fire hjul, og "stoppekloss" foran.

Pris: Fra omtrent tusen kroner + beskyttere fra omtrent 200 kroner.

Sliders

Sliders er to hjul som en lett fester på skoene for å få en slags rulleskøyte-hybrid. Ikke det enkleste vi har prøvd, og samtlige testpersoner så ganske uelegante ut. Sliders var imidlertid populært blant de yngste testpersonene, barn fra cirka 8 år og ungdom med god balanse og koordinasjon.

Du trenger: Et par sliders, et par sko med gummisåle (joggesko er fint) - eventuelt beskyttelsesutstyr som for rulleskøyter.

Vanskelighetsgrad: Dette er ganske vanskelig, men de som først får teken synes det er morsomt. Krever mer enn både rulleskøyter og blades.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer