Moro for mange

Noen spill er morsommere når man er flere. Her er fire forslag. Du har sikkert noen gamle slagere på lager du også.

Publisert
Sist oppdatert

Beachvolley

Er en god til å spille volleyball holder det lenge å være fire - to på hvert lag. Er en i beit, kan en være færre - og en kan gjerne være flere og.

Du trenger: En volleyball, og et nett, om du ikke er i nærheten av en bane. (Her kan du bruke et badmintonnett, om du har investert i et som tåler en trøkk.) Du kan selvfølgelig bruke en lekeball, badeball etc - men da blir det litt vanskeligere.

Vanskelighetsgrad: Det er ikke helt som å sykle, men det tar forbausende kort tid å komme inn i spillet, om en ikke setter alt for store krav til regler og presisjon. En kan spille med kompliserte regler, men så lenge en er enige - kan en lage sine egne.

Pris: Fra et par hundre kroner.

Kubb

Lagspill, med røtter i middeladerens Frankrike - eller vikingtiden. Produsentene blir ikke helt enige om dette. Spillet består av 10 kubber (riddere) og en kubbe med krone (kongen) og det gjelder å felle mostanderens kubber ved å kaste pinner. Kubb er morsomst med mellom fire og åtte personer.

Du trenger: Et kubbspill. De kan eventuelt lages selv om du har mange vedkubber - men de er ikke så dyre å kjøpe heller.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer