Morrabrød eller bolle?

De fleste har vel tanker om hva et «morrabrød» er? Javisst, den reisningen mange menn våkner med om morgenen, og som hos endel ikke forsvinner før etter at de har vært på do og tisset, eller kanskje hatt sex med seg selv eller partner.

Publisert
Sist oppdatert

Morrabrød eller bolle?De fleste har vel tanker om hva et «morrabrød» er? Javisst, den reisningen mange menn våkner med om morgenen, og som hos endel ikke forsvinner før etter at de har vært på do og tisset, eller kanskje hatt sex med seg selv eller partner.

Morrabrødet kommer fordi vi ofte drømmer like før vi våkner, og fordi alle drømmer, så nær som marerittene, får penis til å reise seg. Dette et en av de flotte metodene naturen bruker for å ta vare på seksualfunksjonene våre.

Men hva med «morrabolla» da? spurte et klokt menneske. «Hvorfor er det ingen som snakker om den?»

«Morrabolle?»

«Ja, morrabolle!»

«Selvfølgelig!», tenkte jeg, «kvinner pleier også å drømme før de våkner, men hvorfor er det ingen før nå, meg bekjent, som har satt navn på morrabolla?»

Det er nemlig ikke bare mannekropper som skal holde seksualfunksjonen sin ved like. Det skal kvinnekropper også. Jeg har spurt endel kvinner den siste tiden om de har noe forhold til morrabolla si.

«At det var?» har de svart, og jeg har måttet fortelle hva jeg mener. Nei, morrabolle har de ikke hatt noe forhold til. En ble rett nok betenkt og mumlet et: «hm, kanskje det», mens en annen spontant utbrøt: «Den må være med rosin!»

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer