Mote på fire føtter

Har du penger nok, har du lov. Kanskje.

Publisert
Sist oppdatert

Børsnedgang og renteoppgang til tross.

Mens noen US-amerikanere mister husene sine, har andre penger nok til å kle opp bikkja i snertne miniskjørt. Faktisk har dog couture-folket blitt mange nok til at hundemoteindustrien har etablert sin egne moteuke, Pet Fashion Week.

Vil du ha den med deg bestiller du flybillett til New York allerede nå. Datoene for dette fesjået er 23. og 24. august i år.

Se bildene: Dog couture eller hundegalskap?

Den naturlige forklaring


Det spanske sladrebladet Hola skriver at hundemotetrenden oppstod i de nordiske landene fordi her er så kaldt at hundene må ha boblejakke. De spanske motejournalistene skulle bare visst at cocker spaniel-tispa jeg hadde for noen år siden var ute i slags all vær, og at iskulene i pelsen rett og slett måtte smeltes vekk.

Flere hundre formgivere har spesialisert seg på hundemote, og flere av dem har til og med flere kolleksjoner. Pels til den pelskledte, ja visst, og pelsvestene er allerede utsolgt fra den norske detaljisten Pet Shop Girls. Kasjmir? Så klart skal bikkja matche din egen genser.

Og kjoler? Hadde tispa mi levd i dag hadde den muligens - om vi hadde fått trædt det på - spradet gjennom Frognerparken i miniskjørt. Lykkeligvis fikk den aldri opplevd det.

BILDESPESIAL: Hippe hunder og eiere med altfor mye penger

AKTUELT


Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer