Motorsykkel til 2.000 kroner

Og brudekjoler til 200,-. Se hva vi fant i Kinas største nettbutikk.

Faksimile Alibaba.com
Faksimile Alibaba.com Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Parfyme, sjokolade, babyklær, møbler og gravemaskiner. Du finner alt på nettstedet Alibaba.com, og det meste til en latterlig lav pris. Kjenner du portalen eBay, forstår du også prinsippet bak Alibaba.com. Tanken bak er at du lettere skal finne det du leter etter fordi alle leverandørene er samlet på ett sted, og antallet firmaer som tilbyr sine produkter er enormt.

Les også: Slik unngår du dyr netthandel

Ikke alle leverandørene har pris i annonsen, men du kan sende en uforpliktende forespørsel til vedkommende og få greie på alt du lurer på. Fordi nettstedet primært er en portal for bedrifter, må noen av varene kjøpes i større kvanta, men det gjelder slettes ikke alle. Vi fant motorsykler fra 2.000 kroner, og kjente parfymemerker til kr 40 per stykk. Det mest interessante med Alibaba.com er kanskje likevel utvalget. Her finner du produkter du garantert ikke har sett noe annet sted.

Skroll ned og se eksemplene.

Brudekjoler til 200 kroner

Du finner digitalkameraer fra Canon og Nikon og pakketurer til eksotiske reisemål. Men du finner også minikjøleskap i mahogni og askebeger i silikon. Eller hva med en mobil melkemaskin? Alibaba.com har også et enormt utvalg av brudekjoler fra forskjellige kinesiske leverandører. Og prisen? Fra cirka 200 kroner og oppover - ferdig tilpasset dine mål.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer