Mozon Gull: Mannens underlivsplager

Vår ekspert Kari Normann svarte Mozons lesere på direkten. Dagens tema var mannens underlivsplager.

Publisert
Sist oppdatert

Kari Normann er akupunktør ved Balderklinikken i Oslo. I dag svarer hun direkte på spørsmål i Mozons medlemsområde Mozon Gull fra klokken 14.00 til 15.00.

Dagens tema er mannens underlivsplager.

Normann er utdannet sykepleier og jordmor fra Høgskolen i Bergen 1980. Hun har 20 års erfaring som sykepleier og jordmor og har også holdt mye kurs i fødselsforberedelse.

Hun behandler alle slags plager, men har mange pasienter relatert til infertilitet, graviditet/fødsel, amming og småbarn. Kari har tilleggsutdannelse som tankefeltsterapeut (Thought Field Therapy) som kan lindre/kurerer dysleksi, angst, fobier og negative følelser.

Bli medlemMeld deg inn i Mozon Gull og snakk direkte med våre eksperter på nettet. Medlemskapet koster kun 54 øre om dagen, eller 199 kroner for et helt år.

BLI MEDLEM AV MOZON GULL! MELD DEG INN HER:

I tiden fremover vil Kari Normann svare jevnlig på spørsmål fra leserne om flere tema som akupunktur, fertilitet eller graviditet, og har du et annet helseproblem kan vi hjelpe deg med det også. Hver uke vil flere av våre høyt profilerte og kunnskapsrike eksperter stille til nettprat.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.