Mozon Gull: Nettprat om barn og akupunktur

Akupunktør Ole Jørgen Frydelund svarte Mozons lesere direkte i dag. Temaet var barn og akupunktur.

Publisert
Sist oppdatert

Ole Jørgen er akupunktør ved Balderklinikken i Oslo hvor han har hatt praksis siden våren 2000. Han er utdannet ved Norsk Akupunktur Skole og har i tillegg jobbet mye med på behandlingsformen akupunktur 2000.

Ole Jørgen har kompetanse på flere områder som muskel/skjelett-problemer, allergi, infertilitet og mannlige underlivsplager. Han har også lang erfaring med bruk av akupunktur på barn.

Bli medlemMeld deg inn i Mozon Gull og les nettpraten med Ole Jørgen Frydenlund. Medlemskapet koster kun 54 øre om dagen, eller 199 kroner for et helt år.

BLI MEDLEM AV MOZON GULL! MELD DEG INN HER:

I tiden fremover vil Frydenlund svare jevnlig på spørsmål fra leserne om akupunktur, og har du et annet helseproblem kan vi hjelpe deg med det også. Hver uke vil flere av våre høyt profilerte og kunnskapsrike eksperter stille til nettprat.

Blant ekspertene finner vi flere av Balderklinikkens eksperter, overlege på Rikshospitalet og hudspesialist Ole Fyrand, lege, akupunktør, urtemedisiner og TV2-lege Bernt Rognlien, ernæringsfysiolog Hanna Hånes og sexolog-ekteparet Esben Esther Pirelli Benestad og Elsa Almås.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.