Munnbind-prisene faller

Munnbind er blitt mye billigere. Apotek-prisene er nesten halvert på få uker.

BILLIGERE MUNNBIND: Munnbind-anbefalingene for Oslo er forlenget, foreløpig med en uke. Nå har prisene falt ytterligere - og du får dem også enkelt på matbutikken. Apotek-prisene er nesten halvert. Foto: Kristin Sørdal
BILLIGERE MUNNBIND: Munnbind-anbefalingene for Oslo er forlenget, foreløpig med en uke. Nå har prisene falt ytterligere - og du får dem også enkelt på matbutikken. Apotek-prisene er nesten halvert. Foto: Kristin Sørdal Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Det ble nettopp klart at munnbindanbefalingen i Oslo forlenges, i første omgang med en uke, til og med søndag 6. september.

- Hvis det er god plass og man holder en meters avstand, er det ikke nødvendig å bruke munnbind i rushtida, sier helseminister Bent Høie på dagens pressekonferanse.

- Anbefalingen for bo- og arbeidsregion indre Østfold, er opphevet. Der er smittesituasjonen normalisert, uttalte Høie.

Munnbind-prisene har falt

Det har skjedd mye med prisene på munnbind de siste ukene:

Da Dinside sjekket prisene 6. august, var billigste pakke med 50 munnbind 349 kroner. Apotekene tok da mellom 600 og 750 kroner for 50 munnbind - og etterspørselen var enorm.

To uker seinere hadde prisene falt betraktelig, og apotekene tok da mellom 450 og 500 kroner for en pakke med 50 munnbind. Billigste var fremdeles 50 stykk for 349 kroner.

Nå har prisene falt ytterligere:

Billigste pakke med munbind som vi har funnet denne uka koster 299 kroner - og det er ikke kun én, men flere, som kan tilby denne prisen.

Og om du skal la apotekprisene være et ytterligere barometer på temperaturen i munnbindmarkedet:

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer