Mye å spare i Sverige

Det er mange gode grunner til å stikke innom nabolandet i sommer.

Du kan handle vin til under halv pris av hva den koster i Norge på Systembolaget i Sverige. Foto: Systembolaget
Du kan handle vin til under halv pris av hva den koster i Norge på Systembolaget i Sverige. Foto: Systembolaget Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Det er ikke bare kyllingfilet som er billigere i Sverige enn i Norge. DinSide følger jevnlig med på prisene over grensen for å fortelle deg hvor mye du kan spare på å handle der i stedet for i Norge. Vi har samlet de heteste tipsene slik at du vet hva du kan se etter hvis du skal innom nabolandet i sommer.

VALUTAKALKULATOR: Kursen akkurat nå

Klær og sko

Fenomenet lagersalg har vokst i Norge de siste årene, men i Sverige har de enda flere av dem, og de har merker som vi ikke får tak her i Norge. Gällstad, nord for Göteborg, er et eksempel på et sted som har flere store lagersalg med fokus på merkeklær og -sko. På Lager 157 finner du klær fra blant annet Acne, Whyred og Filippa K. Utsalget New Wave Group Factory Shop selger ut sportsutstyr og klær fra blant annet Umbro, Craft og Seger, mens hos Logofactory får du et enormt utvalg merkeklær. Her finner du Lacoste, Svea, Replay, Pepe Jeans, Quicksilver, Cheap Monday, Converse og Salomon, for å nevne noen.

Her er listen over svenske lagersalg

Clas Ohlson og Biltema

Med dagens valutakurs får du nesten 100 svenske kroner for 80 norske, men de svenske kjedene som Biltema, Clas Ohlson, og Jula tar den samme prisen enten du handler i Norge eller i Sverige - uten å ta hensyn til valutaforskjellen. Dermed er det nesten 20 prosent rabatt på alt du handler derfra i Sverige sammenlignet med norske priser.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.