Prissjekk på oppvaskmiddel

Mye å spare på å velge «riktige» oppvasktabletter

Enten om du vasker for hånd eller setter din lit til oppvaskmaskinen, får du hele prisoversikten fra Dinside.

BILLIGST AV DE BILLIGSTE: Maskinoppvaskpulveret fra Remas egne merkevare er aller billigste alternativ dersom det er oppvaskmaskin som gjelder hjemme hos deg. Foto: Eilin Lindvoll.
BILLIGST AV DE BILLIGSTE: Maskinoppvaskpulveret fra Remas egne merkevare er aller billigste alternativ dersom det er oppvaskmaskin som gjelder hjemme hos deg. Foto: Eilin Lindvoll. Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Ren oppvask er viktig, og mange tallerkener og bestikksamlinger får kjørt seg i disse dager når julebord og -selskap står på agendaen.

Derfor har Dinside vært ute i dagligvarebutikkene og sjekket prisen på oppvaskmiddel, både til deg som gjør jobben for hånd eller bruker maskin.

Resultatene viser at prisene på alle oppvaskmidlene er så å si like hos de tre dagligvarekjedene vi har vært innom, men hvis du bruker oppvasktabletter i maskinen din, kan du spare opp til 2,11 kroner per vask på å velge riktig merke og antall tabletter i pakken.

Lenger ned i saken finner du fullstendig prisoversikt.

Sjekk hvor ofte du bør rense oppvaskmaskinen

Blant oppvaskmidlene vi har sjekket pris på, er også maskinrens. Så, hvor ofte bør du rense oppvaskmaskinen?

I en tidligere sak Dinside har skrevet om dette, kom vi fram til at hvor ofte du bør rense oppvaskmaskinen er avhengig av bruk:

  • For en stor familie som ikke skyller av oppvasken før de setter den inn, eller for dem som lar skitne kjeler stå lenge før de kjører maskinen, vil kanskje hver tredje måned være mest riktig.
  • For andre vil det kanskje være nok med en gang i året.

Det viktigste er at ved den minste antydning til lukt, helst før, renser du maskinen godt, samt sørger for at filter og spylearmer blir jevnlig rengjort.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer