Mye å spare på julegaveshoppingen

Gode valutakurser og lavere priser kan gjøre det billig å handle julegaver i utlandet.

Det kan være mye å spare på å legge julegavehandelen til København, ikke minst hvis ønskene inkluderer danske produkter. Foto: All Over Press
Det kan være mye å spare på å legge julegavehandelen til København, ikke minst hvis ønskene inkluderer danske produkter. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Gunstige valutakurser gjør det rimelig å legge shoppingen til et annet europeisk land, noe vi fikk bekreftet da vi sammenliknet priser på potensielle julegaver i Norge og Danmark.

Besparelsen kan bli ekstra stor om du velger danske produkter.

>> Prøv DinSides valutakalkulator

Billig å handle dansk

Som DinSide kunne slå fast tidligere denne uken er det fullt mulig å reise rimelig til Danmark, og gjøre unna store deler av julegavehandelen på én dag.

Og enda bedre: Med relativt store prisforskjeller på en del varer, er det faktisk mulig å tjene inn reiseutgiftene.

Vår prissjekk viser at det kan være spesielt mye å spare på ting til hus og hjem, som kjøkkenutstyr, kopper og kar. Dette gjelder spesielt danske merker som Georg Jensen og Rosendahl. Vi fant blant annet glass fra Rosendahl til under halv pris i København.

Også på en del klesmerker har ett og samme plagg lavere priser enn i Norge. Dette gjaldt blant annet merkene Noa Noa og Vila, hvor DinSide fant priser som var fra 50-200 kroner lavere i Danmark.

Skal du kjøpe julegaver til barna, fant vi ikke de store prisforskjellene, med ett unntak, nærmere bestemt på Lego. Her kostet identiske Lego-produkter fra 50-150 kroner mindre i Danmark. Vi har da sjekket begge priser hos leketøyskjeden BR i begge land.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer