Mye å spare på klespruting

En stikkprøve i 5 forskjellige klesforretninger avslørte at det er penger å spare ved å prute på klær. Ledelsen i kleskjedene er derimot ikke så positiv til pruting, og ifølge daglig leder i Herrecompaniet, Merethe Sætran, er god service viktigere enn rabatt.

Publisert

Hos Adelsten forteller disponent Wenche Øhlschlagel at ved kjøpesummer over 4000 kroner, vurderer de avslag. Samtidig påpeker hun at det er lettere å gi avslag dersom kunden er hyggelig. - Vi må vurdere situasjonen, men det kan hende at vi gir 10 - 15 prosent avslag. Og ved store kvanta kan vi gi helt opp til 20 prosent rabatt, forteller Øhlschlagel. Men også ved mindre beløp er det mulig å oppnå noe hos Adelsten. Da kan det hende at du får med et par sokker eller en skjorte.

Hennes & Mauritz

Daglig leder i Hennes & Mauritz, Bente Nilsen mener at det er godt mulig å få opptil 10 prosent rabatt dersom du handler for over 3000 kroner.

De ansatte har fullmakt til å gi slike rabatter, og dersom du handler for 1500 kroner er det godt mulig å få med seg et skjerf eller noe lignende. Dersom folk spør om rabatter skal vi alltids være imøtekommende. - Alt for kundene vet du, avslutter Nilsen lattermildt.

VIC

Daglig leder for Vic i Oslo City, Bjarne Høien Holm, innrømmer at han kan gi rabatt dersom folk handler for over 3500 kroner. Han gir dessuten større avslag til kunder han kjenner, mens helt tilfeldige kunder ikke får noe.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer