Mye bedre uten fordeler

Tror du at du har gode låne- og innskuddsrenter fordi du er fordelskunde i banken din? Tro igjen - og sjekk prislistene våre.

Publisert
Sist oppdatert

- Bankenes fordelsprogrammer gjør det vanskelig for kundene å sammenligne priser på ulike tjenester, sa sentralbanksjef Svein Gjedrem i en pressekonferanse om betalingstjenester i forrige uke.

Skryt fra selveste sjefen

I følge Aftenposten, var han ikke snauere enn at han nevnte DinSide.no og Aftenpostens forbruker.no som eksempler på tjenester med pris-informasjon, og fremhevet viktigheten av lett tilgjengelig informasjon om renter og betingelser.

Vi takker både sentralbanksjefen og Aftenposten for honnøren, og benytter dagen til å gjøre vårt beste for å være sentralbankens trofaste støttespillere.

Nedenfor viser vi landets tre største bankers tilbud om boliglån og innskuddsrenter til sine fordelskunder, sammenliknet med det beste tilbudet i markedet. Alle opplysningene finner du også i våre fullstendige og oppdaterte prislister i navigeringsobjektet til høyre i denne artikkelen.I kolonnen til høyre viser vi hvilken plassering tilbudene har i vår liste over boliglånsrenter. Landets største bank, DnBNOR, havner dessverre så langt nede som på 46. plass. Programkundene hos DnBNOR har med andre ord 45 bedre tilbud om lånerenter å velge mellom. Etter Husbanken, OBOS og DnBNORs til bud gjennom NBBL, finner vi det beste "frie" tilbudet i markedet for boliglån, fra BNBank, som vi har omtalt tidligere her

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer