Mye dyrere strøm

STRØM: Strømprisene har økt jevnt og trutt de siste ukene. Her viser vi deg hvem som gir deg den billigste og dyreste strømmen - og hvilke alternativer du har.

Publisert
Sist oppdatert
[Ugjyldig objekt (NAV93656)]

Til tross for mildvær i store deler av landet er det fortsatt for lite vann i norske vannmagasiner. Resultatet er at strømleverandørene øker prisene - og de øker dem kraftig. Dette faktum gjør det stadig mer aktuelt å skaffe seg alternative varmekilder, trykk på lenkene til høyre for å se alternativene.

Variabel strømpris: Kun en leverandør under 50 øre

Premiel lå under 50-øres grensa inntil forrige øke, men har nå satt opp prisen til 54 øre.

Dermed er det kun Telinet Energi blant de landsdekkende leverandørene som per idag tilbyr variabel strøm til under 50 kWh.

Og her er det penger å spare, de dyreste landsdekkende leverandørene krever nå nesten 60 øre for den samme varen.

Mye dyrere strøm


Trykk her for å se hele prislisten

Billigst på fastpris

Slet du skikkelig under fjorårets prishopp kan det hende at fastpris-avtalene frister. Men ikke velg den dyreste aktøren, for også på fastpris har prisene økt.

For en uke siden var den laveste prisen drøye 49 øre. Nå ligger prisene blant de landsdekkende på mellom 51,20 og 54,90 øre per kWh.

Trykk her for å se alle fastprisene

Hvor mye sparer du på å bytte?

Det finner du ut ved å bruke DinSides unike strømkalkulator. Ett par tastetrykk er alt du trenger for å kunne sammenligne hva du må betale for variabel strøm, fastprisavtale og spotpriser hos de ulike leverandørene som levererer til akkurat ditt område.

Trykk her for å gå rett til strømkalkisen

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer