Mye rot hos Easypc.no

NETTHANDEL: Alf Bretteville-Jensen bestilte datautstyr fra Easypc.no i januar. I dag er han 2.100 kroner fattigere - uten å ha fått varene.

Publisert
Sist oppdatert

Den 21. januar bestilte Alf Bretteville-Jensen digitalkameraet Mustek G-Smart Mini 3 samt PC-vifter fra den norske nettbutikken Easypc.no. Totalt ble regningen på rundt 2.100 kroner. Pengene ble umiddelbart trukket fra Visa-kortet hans, varene har han derimot ikke sett snurten av.

Nedenfor følger hendelsesforløpet i saken, trykker du her får du se at Easypc.no nå lover å rydde opp.

Forskuddsbetaling og brutte løfter

- Kjøpssummen ble trukket fra Visa-kortet mitt samme dag som bestillingen ble utført. En uke etter å ha bestilt varene etterlyste jeg derfor forsendelsen via e-post.

Jeg fikk da beskjed om at varene fortsatt sto "i plukk", sier Alf Bretteville-Jensen.

- Den fjerde februar sendte jeg en e-post der jeg sa at jeg kom til å avbestille om intet skjedde med leveransen. Dagen etter kom det svar fra Easypc, der de sa at varene var pakket og sendt. Jeg trodde derfor at alt var i orden sier Bretteville-Jensen. Så lett skulle det imidlertid ikke gå.

20 dager senere...

- 25. februar, altså 20 dager etter at jeg hadde fått beskjed om at varene var blitt sendt, klagde jeg derfor på nytt. Det var imidlertid ingen som svarte på firmaets telefonnummer. Jeg ga derfor beskjed om at jeg ville gå videre med saken, og ba dem om å ringe meg hvis de var interessert i å rette opp situasjonen, sier Bretteville-Jensen.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer