Nå blir internett HELT gratis!

To tilbydere vil komme med gratis internettaksess i Norge i løpet av året. Men i England har en aksessleverandør også gratis tellerskritt mot nettet.

Publisert

Nåja, det er ingenting som heter en gratis lunch, sier de pragmatiske amerikanerne. Og heller ikke i England er det egentlig helt gratis. På samme måte som DinSide er tilbudet til aksessleverandøren X-stream reklamefinansiert. Et relativt lite reklamevindu vil ligge i toppen av nettleseren hele tiden mens du surfer på internett.

Vel, sier du kanskje: Det koster meg jo stadig ingenting. Men som gruppe må du og de andre medlemmene av X-stream (og brukerne av DinSide) kjøpe tilstrekkelig mange av annonsørenes produkter til at de synes de får noe igjen for utleggene sine.

800-nummer

Det er i disse dager ett år siden X-stream tilbød gratis internettaksess i Storbritannia. Siden har en lang rekke tilbydere hevet seg på. En av dem, Freeserve, skal ha over én million brukere.

Felles for dem alle er at brukeren stadig har måttet betale vanlige tellerskritt frem til aksessleverandørens inngangsnummer. Det nye nå er at X-stream i helgene også betaler tellerskrittene.

Ingen tellerskritt. Ingen abonnementsavgift. Og det er full service med e-post og plass til egen hjemmeside. Det lukter ihvertfall ganske billig lunch.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer