Nå er aksjer billige

Billige aksjer gjør at flere blir fristet, men hvordan går du frem?

Boblen sprakk, men da er det nye muligheter for den som kan - og tør. Foto: colourbox.com
Boblen sprakk, men da er det nye muligheter for den som kan - og tør. Foto: colourbox.com Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Flere sjeføkonomer har den siste tiden sagt at de har kjøpt aksjer på Oslo Børs. Aksjene regnes som billige. Du får i hvert fall mer for pengene enn du gjorde for et halvt år siden. Men det er fortsatt turbulente tider, og i dag har børsen falt igjen. Tør du prøve deg i markedet, og hvordan går du frem?

- Vi tror at grunnen til at ikke flere kjøper aksjer, først og fremst handler om kunnskap. Sjansen for at du lykkes, er mye større hvis du vet hva du driver med, sier Anders Skar, daglig leder for Nordnet Bank Norge.

- Lettere enn å betale regninger

Nordnet er et av flere selskap som tilbyr aksje- og fondshandel på internett. De tilbyr ikke rådgivning, men verktøyet du trenger for å komme i gang, og ønsker å gjøre sparing i aksjer tilgjengelig for alle. Nordnet sørger for at privatpersoner skal få tilgang til den informasjonen som er nødvendig og den kunnskapen som er nødvendig for å kunne prøve seg i aksjemarkedet.

Skar forteller at det å utføre selve aksjehandelen på nettet, er enklere enn å betale en regning med KID. Oppskriften på å tjene penger er også enkel, nemlig å kjøpe billig og selge dyrt. Problemet oppstår når du skal vurdere om en aksje vil gå godt eller dårlig.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer