Nå er det billig å bruke mobiltelefon

I noen tilfeller er det faktisk helt gratis.

Du kommer unna med små beløp - selv når du ringer mye. Foto: Per Ervland
Du kommer unna med små beløp - selv når du ringer mye. Foto: Per Ervland Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Skarp konkurranse i markedet kommer deg som forbruker til gode. Våre stikkprøver viser at de mindre mobilselskapene leder an på pris. One Call, Ludo Mobil, Tele 2 og TalkMore er alle med i teten, men nykommeren Mobildeal er aller best for storbrukeren. De største selskapene Telenor Mobil og NetCom havner langt ned på listene.

Ringer du ofte, men med korte samtaler, eller snakker du lenge når du først ringer? Sender du mange sms? Og ringer du mest til fasttelefon eller til mobiltelefon? Dette er spørsmål du bør stille deg før du bestemmer deg for hvilket mobilabonnement du bør velge.

Du slipper å betale noe

Hvis du ringer lite eller ingenting, er det slutt på den tiden da du måtte betale for det likevel. Regningen din kan komme ned mot 0 kroner per år hvis du velger riktig mobilselskap og -abonnementstype. Noen abonnementer inkluderer et forbruk på et visst antall kroner du kan ringe eller sende meldinger for. Holder du deg under dette forbruket, slipper du å betale noe i det hele tatt.

One Call Full Pakke viser seg å være et svært gunstig alternativ for deg som ringer mye. Månedsavgiften på 299 kroner inneholder 1.500 ringeminutter, 150 sms, 15 mms, og 25 MB datatrafikk per måned. Men for den som skravler mye med lengre samtaler, er det umulig å overse nykommeren Mobildeal Action som tilbyr 3.000 ringeminutter hver måned for 351 kroner. Det betyr at du kan snakke i en og en halv time hver dag uten å bli fakturert noe ekstra.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.