Billigste mobilabonnement oktober 2020

Nå er Vipps med i oversikten

Betalingstjenesten har lansert eget «apponnement», men hvordan står det seg prismessig? Det får du svar på under.

NY AKTØR: Vipps har lansert egne mobilabonnement, men hvordan står de seg prismessig mot konkurrentene? Foto: Pål Joakim Pollen
NY AKTØR: Vipps har lansert egne mobilabonnement, men hvordan står de seg prismessig mot konkurrentene? Foto: Pål Joakim Pollen Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I går fikk Norge nok en ny mobiloperatør. Da lanserte nemlig Vipps egne mobilabonnement, som kan bestilles via appen. Men hvordan står de seg prismessig mot det øvrige markedet?

«Evig» datarulling

Verdt å nevne er at Vipps har en helt annen ordning enn de øvrige hva gjelder datarulling, altså der ubrukte mobildata blir med over til neste måned. Der har det lenge vært vanlig praksis blant alle operatørene å begrense det slik at du ikke får spart opp mer data enn du har inkludert i abonnementet, så har du for eksempel et 4 GB-abonnement, vil du aldri kunne starte måneden med mer enn 8 GB tilgjengelig.

Vipps har valgt å droppe denne begrensningen, så du «mister» ikke mobildata som du sparer opp over flere måneder.

Riktignok er taket satt på 1.000 oppsparte gigabyte – en grense de færreste nok vil oppleve som begrensende. Verdt å merke seg er imidlertid at du bare får brukt inntil 30 oppsparte gigabyte om du beveger deg utenfor Norge, men innenfor EU/EØS.

Det skal uansett bli interessant å se om måten Vipps løser datarulling på, blir adoptert av andre operatører.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer