Nå faller Blu-Ray-prisen

Nye filmer har endelig fått mer normale priser.

Nå kan disse filmene bli dine på Blu-Ray for 150 kroner stykket.
Nå kan disse filmene bli dine på Blu-Ray for 150 kroner stykket. Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

For ikke mange uker siden måtte du lete godt for å finne Blu-Ray-filmer til under 200 kroner i Norge, men nå faller prisene kraftig i nettbutikkene.

Den britiske nettbutikken Play.com har vært overlegen på pris, men nå får de konkurranse fra nettbutikker som Lefdal.com og Elkjop.no, som selger ut flere filmer til under hundrelappen.

Blu-Ray-spiller til 900 kroner

De rimeligste Blu-Ray-filmene hos Elkjop.no ligger nå på 99 kroner per stykk.

- Elkjøp satser tungt på Blu-Ray, og det har vi gjort hele tiden. Vi har 150 filmtitler på Blu-ray. Vi har solgt mange PlayStation 3-spillere, og vi merker at interessen for å kjøpe Blu-ray-film absolutt er til stedet, sier Åshild Indresøvde, informasjonssjef hos Elkjøp.

Likevel - de nyeste filmene får du fortsatt billigst hos Play.com.

Her er årets beste kjøp

Fraktfritt hjem til deg

Felles for disse nettbutikkene er at de nå sender deg varen fraktfritt. Både Elkjop.no og Lefdal.com har dette i en kampanjeperiode og tilbudet gjelder når du kjøper én film, eller ett spill, men du kan selvsagt handle flere ganger. Play.com sender derimot filmer og spill fraktfritt hele året, og det er nok også grunnen til at den er så populær her til lands.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer