Nå får du sexleketøy på super'n

Melk, egg, brød – og en vibratorring, takk.

Publisert
Sist oppdatert

Nå kaster også dagligvarehandelen seg inn i kampen om å tilby produkter som øker nytelsen og sikkerheten. Fra mai kan kunder over hele landet få kjøpt Good Vibrations, en pakke med forskjellige kondomer og en vibratorring for gutta.

- Dette er først og fremst en kondomlansering for å sette litt ekstra fokus på kondombruk. Men som litt ekstra krydder og for å gjøre det ekstra hyggelig å kjøpe kondomer, har vi lagt ved en vibratorring, forklarer Tone Berit Lintho, daglig leder i RFSU Norge til DinSide Helse.

Les også: En hjelpende hånd i senga

Lege og sexolog Kjell-Olav Svendsen mener sexleketøy er et positivt bidrag til å holde gnisten og spenningen oppe i parforholdet.

- Halvparten av den norske befolkningen bruker sexleketøy, både alene og sammen med partner, og det er derfor ingen grunn til å gjemme det bort i spesialbutikker, sier han.

Godt for begge parter

Pakkene vil bli tilgjengelige i alle de salgskanalene som RFSU vanligvis bruker. Det vil si at du kan finne dem både hos Spar, Meny, Ultra, Joker, Rema 1000, utvalgte ICA-butikker, Mega, OBS og 7-eleven.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer